Duhovita priča Laneta Gutovića o moru koja će se dugo pamtiti

Podeli:
Milan Lane Gutović i Vesna Dedić
Milan Lane Gutović i Vesna Dedić Foto: Ivan Dinić/Nova S

Lane Gutović nije oduševljavao samo svojim ulogoma. Njegove anegdote iz privatnog života koje je delio sa gledaocima oduvek su ostavljale snažan utisak. Naime, u emisiji Balkanskom ulicom autorke Vesne Dedić, Lane je potpuno iskreno pričao o ljubavi, pijateljima, bolu, a otkrio je i da mu je trebalo mnogo vremena da shvati da ne mora da ide na more.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je ispričao, Gutović je osećao tegobu svaki put kda bi trebalo da ide na more, dok nije shvatio da ne mora da se tako oseća.

„Meni su godine trebale da ja utvrdim da ja uopšte ne moram da idem na more. Ja sam kao budala svake godine, osećao kao obavezu da moram da idem na more. Nisam sam sebe shvatao zašto sam osećao tu obavezu, ali sam je osećao. I naravno, išao sam na more, a kada sam na moru onda je to nužda da moram svaki dan da se kupam. Meni su godine trebale da ne moram da idem na more, a ako odem na more da ne moram da se kupam, tako da kada sam to shvatio, onda više nisam ni ulazio u more, jedno možda par puta zbog školjki ili tako tih stvari“.

U nastavku možete pogledati celo gostovanje Lanete Gotovića u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Milan Lane Guotivć preminuo je danas u 76. godini. 

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar