Dragana Mirković posle Dubaija konačno stiže u Srbiju

Showbiz 15. maj. 202122:34
Podeli:
Dragana Mirkovic
Dragana Mirković Foto:Screenshot/Instagram/dragana_mirkovic

Pevačica Dragana Mirković već nekoliko dana letuje u Dubaiju. Čim se smestila u hotel, sačekali su je fanovi s velikim buketom, a potom i torte s natpisom njenog imena. 

Da je prepoznatljiva i na ovoj destinaciji, činjenica je da je usput zaustavljaju ljudi kako bi se fotografisala s njima.

Dragana Mirkovic
Dragana Mirković Foto:Screenshot/Instagram/dragana_mirkovic

Svaki trenutak koji je za folkerku od značaja, ona objavi na svoj Instagram profil.

Dragana Mirkovic
Dragana Mirković Foto:Screenshot/Instagram/dragana_mirkovic

Dragana je ovaj odmor dugo planirala budući da je u Beču, gde živi, i dalje sve zatvoreno zbog koronavirusa pa se poželela druženja s prijateljima.

Ona će još nekoliko dana boraviti u Dubaiju, a onda planira i dolazak u Srbiju nakon skoro godinu dana.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, pre nekoliko dana jedna od glavnih tema domaćih medija u svetu šoubiznisa bila je da je mlada ukrajinska pevačica Mišel Andrade za svoju novu pesmu „Échale“ iskoristila delove hita Dragane Mirković „Umirem, majko“. Spot pomenute ukrajinske pevačice je munjevitom brzinom postao viralan na našim prostorima, a sve zahvaljujući pesmi folk dive Dragane Mirković, koja je za Nova.rs istakla da je Mišel iskoristila delove pesme koju je Dragana otpevala na koncertu u Beogradskoj areni.

„Pesma je definitvno sa mog koncerta u Areni, jer sam pesmu ‘Umirem, majko’ izvela u modernom ritmu kao što je ona snimila. Jako mi se dopada kako zvuči i želim joj puno sreće i uspeha sa njom. Da bude hit kao i meni“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar