Michelle Andrade i Dragana Mirkovic
Michelle Andrade i Dragana Mirković Foto:Screenshot/Youtube/Michelle Andrade/Nova.rs

Glavna tema domaćih medija kad je šoubiznis u pitanju jeste to da je mlada ukrajinska pevačica Mišel Andrade za svoju novu pesmu "Échale" iskoristila delove hita Dragane Mirković "Umirem, majko".

Spot pomenute ukrajinske pevačice je munjevitom brzinom postao viralan na našim prostorima, a sve zahvaljujući pesmi folk dive Dragane Mirković, koja za Nova.rs ističe da je Mišel iskoristila delove pesme koju je Dragana otpevala na koncertu u Beogradskoj areni.

„Pesma je definitvno sa mog koncerta u Areni, jer sam pesmu ‘Umirem, majko’ izvela u modernom ritmu kao što je ona snimila. Jako mi se dopada kako zvuči i želim joj puno sreće i uspeha sa njom. Da bude hit kao i meni“, rekla je Dragana Mirković za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, „Umirem, majko“ Dragana Mirković otpevala je 1992. godine, a pesma je i dan-danas, posle skoro tri decenije, veliki hit.

Mišel Andrade je inače rođena četiri godine kasnije, u gradu Kočabamba, u Boliviji.

Peva na španskom, ruskom i portugalskom jeziku i aktivna je od 2013. godine. Osim pevanja, od ruke joj idu sportovi i ples, a i svira klavir. U Ukrajini se posebno istakla učešćem u tamošnjem „X-Faktoru”. Na „ESC” se takmičila 2018, na Islandu. Tada, izvodila je pesmu „Amor” zajedno sa sastavom „Mozgi”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.