Dragana Mirković, Žan Klod Van Dam kombo
Foto: Nova.rs, EPA/EFE/MICK TSIKAS

Pevačica Dragana Mirković već godinama živi u Austriji, gde je postala i deo svetskog džet-seta. Naime, svima je već dobro poznato da je veoma bliska prijateljica sa čuvenim belgijskim glumcem Žan Klod Van Damom.

Pročitajte još:

Dragana je pre nekoliko godina otkrila da je čuvenog glumca upoznala preko zajedničkih prijatelja, te da su se zbližili još prve večeri poznanstva.

„Upoznali smo ga preko naših velikih prijatelja, porodica Labia i vlasnika “Fešn televizije” Mišela Adama. Započeli smo druženje, a već prve večeri nije želeo da nas pusti da odemo kući“, rekla je Dragana kako je počelo druženje sa glumcem.

Kako je pričala pevačica, Van Dam je pre upoznavanja sa Draganom već znao da je ona velika muzička zvezda na Balkanu i da je vrlo voljena.

„Pri upoznavanju je pokazao zadovoljstvo što me upoznaje jer su mu pričali o meni, a onda se potrudio da moje ime što pravilnije izgovori i sada me zove Lejdi Dragana. Toni i ja smo se potrudili da mu budemo dobri domaćini, pokazali smo mu kako mi volimo da provodimo vreme i gde najviše boravimo u Beču“.

Dragana je otkrila da ju je glumac ‘kupio’ svojom ljubaznošću, te tvrdi da je duhovit, kulturan i druželjubiv čovek.

„Tonija je jako zavoleo i zove ga “serbian brother” (srpski brat, prim. aut.). Morala sam da mu ispričam Tonijevu i moju ljubavnu priču, jer on misli da smo zaljubljeni i dalje“, pričala je Dragana kroz smeh.

Inače, Žan Klod ne propušta priliku da Dragani komentariše fotografije na društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (2)