Dragana Mirković: Nikad neću zaboraviti divne reči Tozovca

Showbiz 06. apr. 202111:02
Podeli:
Predrag Zivkovic Tozovac i Dragana Mirkovic
Predrag Živković Tozovac i Dragana Mirković Foto:Screenshot/RTS/Zoran Lončarević

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini života od posledica koronavirusa. Njegova koleginica Dragana Mirković, izjavila je za Nova.rs da nikada neće zaboraviti šta joj je Tozovac rekao na početku karijere.

PROČITAJTE JOŠ

„Baš mi je žao. Najviše pamtim moje prvo pojavljivanje na televiziji u legendarnoj emisiji Folk Parada, gde su voditelji bili Tozovac, Cune Gojković i prelepa glumica Zlata Petković. Kako su me divno najavili kao čudo od deteta, a Tozovac je rekao “ peva dete pa rastura“ . To nikada neću zaboraviti“, rekla je Dragana Mirković za Nova.rs.

Slavni pevač preminuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa lečio u KBC “Dragiša Mišović”.

Tozovac je prošle nedelje dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće.

“Korona je otišla, nema je više. Izlečili su je, ali ne znam zbog čega sam još u bolnici. Nisam lekar, samo sam pacijent. Ništa mi nisu rekli, samo da treba još da ostanem. Što se mene tiče, mogu sutra da odem kući, ali slušam lekare, oni znaju najbolje”, rekao je tada Tozovac za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar