Dragan Kojić Keba Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dragana Kojića Kebu mnogi doživljavaju kao duhovitog čoveka koji mnogo mudruje, iako on za sebe tvrdi da nije baš takav.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da je imao lepo detinjstvo u Loznici, Keba kaže da nije bio toliko komunikativan kad danas, te da se malo seća neki stvari iz detinjstva.

„Bio sam preozbiljan. Stalno sam imao ozbiljan izraz lica, još sam bio onako bucmast. Niko nije mogao da me nasmeje“, rekao je Keba svojrevremeno u emisiji “Iz profila“.

Anegdota iz detinjstva provedenog u Loznici bilo je mnogo, međutim ono što je Kebi ostalo urezano kao prvo sećanje jeste odlazak kod frizera.

„Nisam imao svest o sebi do neke pete godine, možda i šeste. Ne sećam se ničega pre toga kao većina ljudi. Ali prvo šišanje kod frizera Janka koji i dan danas radi u Loznici mi je ostalo urezano“, ispričao je pevač pa dodao da mu je očigledno i tada bilo važno kako će izgledati.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar