Keba sa gitarom na motoru, Bekuta nazdravlja likerom

Showbiz 16. apr. 202116:02
Podeli:
Ana Bekuta
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Televizija "Grand" danas je obeležila sedmi rođendan u jednom od studija na Košutnjaku. Zbog aktuelnih mera usled koronavirusa bilo je dosta promena u odnosu na prethodne godine, pa je glamuroznu proslavu zamenila emisija "Grand Magazin", koja se uživo emitovala na pomenutoj televiziji.

Ana Bekuta bila je među prvim gošćama. Folk zvezda se odmah po dolasku uhvatila za flašu likera, koji je razdelila zaposlenima, a potom nazdravila.

PROČITAJTE JOŠ

„Da smo živi i zdravi. Ajmo svi da nazdravimo za uspeh. I ovo loše vreme će proći jednog dana, nećemo da kukamo. Samo neka smo živi, zdravi i veseli. Preživećemo“, obratila se Ana zaposlenima u zdravici ispred šminkernice.

Bekuta je ubrzo ušla u studio i uključila se u lajv program. Prvo je sekla tortu sa voditeljem Živojinom Krstićem i jednim od direktora „Grand“ produkcijem Goranom Švljivićem, a potom je u ulozi voditelja onlajn putem uključila sa Sašom Popovićem iz Opatije.

Za to vreme, stigla je i Snežana Đurišić, koja je na sebi imala crvene detalje na radost. Ona je pola sata provela u škinkernici, a onda de uključila u živi program.

Najveću pažnju izazvao je Dragan Kojić Keba, koji je po izlasku iz svog vozila seo na nečiji motor i odglumio da ga vozi. Čim je došao, odmah je uleteo u studio i raspevavao se.

Da ga je dobro raspoloženje služilo i nakon emisije, činjenica je da nije ispuštao giraru.

U duelu sa pobednikom „Zvezde Granda“ Ibrom Bubinom, koji je svirao harmoniku, Keba je pevao i svirao u svim prostorijama Granda. Da je majstor štimunga, pokazao je tako sto je napravio pravu atmosferu da svi prisutni zapevaju i zaigraju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar