Foto: Printscreen/Youtube

Pevač koji je ove godine trebalo da predstavlja Hrvatsku na "Evrosongu" oglasio se po povratku iz Švedske, gde je promovisao svoju evrovizijsku pesmu.

Damir Kedžo toliko je maštao da pobedi na nacionalnom izboru za predstavnika Hrvatske na „Evrosongu“ i taman kad je izabran da predstavlja svoju zemlju „Pesma Evrovizije“, koja je ove godine trebalo da se održi u Roterdamu, otkazana je zbog pandemije koronavirusa.

Foto:Promo Dario Njavro/HRT

Hrvatski pevač je pre tog saznanja promovisao svoju pesmu „Divlji vjetre“ u Švedskoj, a po povratku kući, oglasio se po ovom pitanju.

„Cela ova priča oko virusa, žao mi je, sve se zaustavlja i imam osećaj da sve ide u zimu, ja bih voleo da se sve nekako razreši. Razgovor vodimo na više od dva metra, što je super, sve sam se ja raspitao, čitao sam da je virus veliki i čim ga izbaciš iz sebe on pada na tlo, tako da smo daleko udaljeni“, rekao je Damir za „Dnevnik.hr“ i nastavio:

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam to postavio u svojoj glavi kao da ga imam u smislu da štitim druge oko sebe i tako ćeš sve zaštiti jer nećeš biti u kontaktu ni s kim i bićeš u karantinu. Verujem u svoj imunitet, da će to sve biti kako treba, ako se zarazim, bože moj, zarazio sam se, nisam lik koji paniči, nema mesta strahu. Vratio sam se iz Štokholma, nazvao frendicu koja radi u KBC Rijeka i pitao da li treba da se prijavim na testiranje, rekla je samo pazi, gledaj,  osluškuj. Moramo pohvaliti državne službe koje su zvale jer znaju da sam se vratio s puta i pitali su me za simptome, gde sam, pohvala njima, prate nas i neka nas prate“, zaključio je pevač za „Dnevnik.hr.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.