Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon zvanične vesti da se otkazuje "Pesma Evrovizije", koja je ove godine trebalo da se održi u periodu od 12. do 16. maja u Roterdamu, oglasile su se i predstavnice Srbije - devojke iz grupe "Hurricane".

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, priznaju da su razočarane zbog otkazivanja „Evrosonga“, ali da im mnogo teže pada što je svet zahvatila pandemija koronavirusa i što je neizvesno kada će tome doći kraj.

„Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja „Evrovizije“, ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava, ali poštujući odluke vlade Republike Srbije stali smo sa pripremama, a sad smo dobili i zvaničnu informaciju da je „Evrovizija“ otkazana. Mi tu ništa ne možemo, sem da ispoštujemo. Naravno da smo razočarane, ne samo zbog otkazivanja Evrovizije već zbog celokupne situacije koja nas je zadesila. Nadamo se što bržem završetku ove agonije“, poručile su Sanja, Ksenija i Ivana.

PROČITAJTE JOŠ

Organizatori „Evrosonga“ su u svom zvaničnom saopštenju istakli da su nedeljama razmatrali različite opcije ne bi li našli rešenje da se muzička manifestacija nekako održi, ali da su na kraju, kako se razvijala situacija sa pandemijom koronavirusa, ipak morali da donesu tešku odluku da se ona otkaže.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.