Dado Topić pre korone otišao na more: Kao da sam predosetio

Showbiz 15. jul. 202014:36
Podeli:
Foto: privatna arhiva

Poznati roker Dado Topić sa porodicom boravi na hrvatskom primorju, a za Nova.rs priča kakvo je tamo stanje s obzirom na pandemiju koronavirusa, te kako tamo provode vreme. Topić kao da je predosetio lošu situaciju u Srbiji, pa je pre samog početka prvog talasa koronavirusa, još u martu, otišao u Hrvatsku.

PROČITAJTE JOŠ

Topić manje od pola godine boravi u Marini u blizini Trogira sa porodicom, gde se posvetio mirnijem i zdravijem životu. Zahvaljujući tome što je na moru, on je stekao svakodnevne rituale uz pomoć kojih se bori protiv pandemije.

„Imamo kuću na brdu, odakle vidimo najlepše gradove Hrvatske. Ma milina. Lepo nam je i uživamo. Ustajemo ranije i pravimo planove kako provesti dan. Jedemo povrće i lovimo ribu, pa smo tako i uspeli da malo sačuvamo zdravlje u svom ovom haosu. U Beograd ne planiramo da dolazimo u skorije vreme. Pre nego što se u Beogradu pojavio virus, mi smo otišli na more, kao da smo znali šta će uslediti, a zaista nismo imali pojma o tome. Pratimo vesti i upoznati smo sa celom situacijom. Šta da kažem osim da moramo da se čuvamo i pazimo. Tužno je sve to, ali razumem narod“, kaže Dado za Nova.rs.

Foto:E-Stock_dusan_milenkovic

Topić ističe da je i u Hrvatskoj glavna tema koronavirus, te da su i tamo uvedene mere predostrožnosti kako se zaraza ne bi širila.

„Ovde nije ograničeno vreme kafića i restorana. Sve radi do dva, tri sata ujutru. Ima i muzike. Međutim, maske svi nose, pa čak i na plaži. Ali, kad ljudi ulaze u vodu, naravno da će ih skidati. Pa kako da se kupamo s maskom na glavi? (smeh). Zaista se vodi računa i poštuju se sva pravila“, rekao je roker, koji je iskoristio priliku da najavi jedan projekat za jesen, za koji je siguran da je napravio pravu stvar, mada nije želeo da otkriva detalje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar