Foto:Instagram/Goran Srdanov

O zetu Željka Mitrovića pisalo se često, ali zvaničnih informacija o tome čime se on bavi i kako je nasledio navodne milijarde, gotovo i da nema.

Mediji bliski vlasti godinama unazad pišu pohvalne tekstove o izvesnom Iliji, milijarderu iz Ukrajine, koji će uskoro oženiti Kristinu Mitrović, ćerku vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića.

PROČITAJTE JOŠ

Kristina i Ilija nesumnjivo uživaju u luksuzu: na društvenim mrežama često dele sadržaj koji ima za cilj da prikaže njihov lagodan život, a u prvom planu su neretko skupoceni komadi garderobe.

Iako se o njima često piše, dodatnih informacija o mladom milijarderu nema – nepoznato je čak i to kako se preziva. Režimski portali u svojim tekstovima o Iliji uvek napominju da se radi o „nasledniku kralja uranijuma“ koji uživa u porodičnom bogatstvu, ali ima i sopstveni biznis koji vodi u Londonu, gradu u kojem i živi.

Mladi milijarder Ilija navodno ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Mitrovićeva naslednica su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio „jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika“.

Ovo su jedine informacije koje se tokom poslednjih nekoliko godina po potrebi recikliraju kad god se piše o budućem zetu Željka Mitrovića. Ono što je interesantno jeste činjenica da se nijedna od ovih informacija ne može potvrditi, barem ne na osnovu podataka koji su dostupni na internetu.

Naime, među svim listama najbogatijih Ukrajinaca nema nijedne osobe koja se dovodi u vezu sa izvesnim Ilijom. Činjenica da ni njegovo prezime nije poznato dodatno dovodi u sumnju verodostojnost dostupnih informacija o čoveku koji će uskoro oženiti Mitrovićevu ćerku.

Iako je očigledno da Ilija sa verenicom Kristinom uživa u finansijski neopterećujućem životu, postavlja se pitanje zbog čega nije moguće saznati nešto više o Ukrajincu, ili o kompaniji kojom navodno upravlja.

Čime se zapravo bavi budući zet Željka Mitrovića i zbog čega su osnovne informacije o njemu nedostupne javnosti?

BONUS VIDEO: Ovo je novi dvorac Željka Mitrovića na Dedinju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (32)