Čestitka za rođendan Igoru Kojiću izostala od Severine

Podeli:
Igor Kojić Foto: Instagram/igorkojic

Igor Kojić svoj 34.rođendan je proslavio uz čestitke mnogih uključujući i negovu sestru Tašu Kojić, ali od Severine je izgleda izostala. Na Instagramu se pohvalio slikama iz detinjstva ali ne i nekom zajedničkom sa Seve.

PROČITAJTE JOŠ

Na storiju Instagrama je objavljivao tokom svog važnog dana slike iz detinjstva i omiljene torte, naočigled svih nigde nije osvanula čestitka Severinina ili neka njihova zejdnička fotografija.

Foto: Instagram/igorkojic

Dok je on proslavljao rođendan  bez njenog prisustva, ona je uživala na moru i podelila je tom prilikom fotografije gde se vidi kako uživa.

Na svakoj njenoj slici koje objavljivala sa letovanja vidi se da je srećna jer je osmesima to i potvrdila.

Dugo se spekulisalo da li sz bračni par Kojić stavili tačku na brak.

Naime, Severina je na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati čak 1,3 miliona fanova, pratila samo Igora Kojića, ali to više nije slučaj. Da sumnja u to da je među njima definitivno gotovo bude veća, ni na Kojićevoj listi ljudi koje prati na pomenutoj mreži više nema Severine.

I dok je Kojić preduzeo još jedan korak, odnosno obrisao sve zajedničke fotografije sa svog profila, na Severininom profilu i dalje se mogu naći „tragovi“ njihove nekada velike ljubavi.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar