Foto: Instagram/pdivacc

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke, a on i njegova supruga Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Pre nekoliko godina Petra Divac je otvorila blog, gde piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

PROČITAJTE JOŠ

Sada je odlučila da piše o tome kako je usvojena, pokušavajući da pomogne onima koji se zbog toga možda suočavaju sa određenim problemima.

„Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Odlučila sam da pokrenem projekat „Usvojeni za usvojene“, zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako ste usvojeni i želite sa nama da podelite probleme sa kojima se vi suočavate ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas, pridružite se našoj grupi da u atmosferi podrške razmenimo iskustva! Nikada nije kasno za tražiti pomoć“, poručila je ona.

„Specijalni ljudi se mogu saosećati sa našim bolom, ali jedino nas mogu razumeti samo oni koji su osetili isti bol. Podrška takve vrste, kada je neko u stanju da vas stvarno čuje i razume, je sama po sebi isceljujuća. Godine nisu važne, osećaj koji nosimo u sebi i zajedničko iskustvo je ono što nas povezuje. Zato vas sve pozivamo da se prijavite u grupu podrške ‘Petra Divac usvojeni za usvojene'“, piše u opisu videa koji je na svoj Instargam profil postavila Ana Divac, Petrina majka.

BONUS VIDEO: PopTok sa Duškom Vučinić, večeras od 22h na nova.rs 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar