Foto: Zoran Lončarević

Ćerka Jelene Bačić Alimpić (20) odselila se iz Srbije, a voditeljka je teško podnela odlazak svoje ćerke, ali i sina, koji se preselio s devojkom.

Dunja Alimpić studira komunikacije i mandžemnt u Ajndhovenu, a Jelenin sin Marko, koji ima 25 godina, odselio se iz roditeljskog doma sa devojkom.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislila sam da ću umreti. Mada sam bila svesna da taj dan mora doći, bilo mi je neopisivo teško. Preko noći nam je kuća ostala prazna, zaplakala bih svaki put kad bih ušla u Markovu ili Dunjinu sobu. Nikada neću zaboraviti kako je bilo pratiti Dunju na aerodromu prvi put. Prestala sam da dišem dok sam je gledala kako odlazi“, rekla je bivša voditeljka i spisateljica u intervjuu za „Gloriju“.

Jelena kaže da je majka koja ne može da se opusti i da je „stalno u nekom grču“.

Foto: Printscreen/Instagram/jelena_bacic_alimpic

„Iako sin Marko živi sa devojkom trudim se da budem na usluzi, a stalno sam na vezi sa mojom princezom“, rekla je ona.

Inače je svojoj deci uvekpružala podršku.

„Uvek sam smatrala da treba ulagati u decu, pa sam sve zarađene pare trošila na njihovo obrazovanje i putovanja. Nikada me nisu interesovale skupe krpice i dizjanerske torbe. Nemam ništa protiv toga, ali danas se to što sam ulagala u decu pokazuje kao najispravnija odluka“, smatra voditeljka.

Ona često ide u Holandiju kod svoje ćerke da joj pomogne.

„Moje posete Dunji otprilike izgledaju ovako: 10 odsto vremena razgledam grad, a 90 odsto kuvam, spremam, perem, idem po namirnice“, objašnjava ona.