Foto: Printscreen/Youtube

Teodora Bjelica, ćerka Goce Bjelice koju pamtimo po ulozi Poparine sekretarice iz "Srećnih ljudi", u "Južnom vetru" ima potpuno nage scene

Vrele scene manekenke Teodore Bjelice sa glumcem Miodragom Radonjićem u seriji „Južni vetar“ uzburkale su javnost, što i ne čudi s obzirom na to da je Teodora u većini njih potpuno gola. Njoj kako je i sama rekla nije bio problem da se razgoliti pred kamerama, i tako skrene pažnju na sebe.

Foto: Printscreen/Youtube

„Mama mi je najviše pomogla. Ona me je pripremala za svaku ulogu pa i za Južni vetar. Zajedno smo prolazile kroz tekst i sve scene. Gordana je odličan pedagog tako da sam je pažljivo slušala i upijala njene savete“, rekla je Teodora.

„Rekla sam sebi: Sada je pravi momenat. Ovo je velika prilika. Treba da je iskoristiš i pokažeš sebi u najboljem svetlu. Ponosna sam što sam uspela da prevaziđem tremu i što sam celu celu scenu iznela kao da nisam naga. U prevazilaženju treme pomogao mi je reditelj Miloš Avramović, kom sam mnogo zahvalna. Dosta mi je pomogao i Milorad Radonjić, koji je vrhunski profesionalac“, rekla je Teodora.

Inače, Teodori ovo nije prvo ovakvo televizijsko iskustvo. Pre dve godine ona se pojavila u kontroverznom filmu „Afterparti“, u kojem glumi i ćerka Neše Galije.

Teodora u ovom filmu glumi raskalašnu Špankinju, koja posle ludog provoda u klubu završava u krevetu sa dečkom i devojkom, a i u ovim seksi scenama gledaoci su imali prilike da vide manekenkino golo telo.

Foto: Printscreen/Youtube

U jednom intervjuu povodom svog debija na filmskom platnu, Teodora je istakla kako ju je majka u potpunosti podržala u prihvatanju ove kontroverzne uloge.

Iako ima samo 25 godine, Teodora je već zabeležila uspeh baveći se manekenstvom kod nas i u inostranstvu, a čini se da se i u glumačkim vodama odlično snalazi.