Ceca za dva meseca zaradi 300.000 evra

Showbiz 22. jul. 202111:20 > 11:30
Podeli:
Svetlana Ražnatović, Ceca Ražnatović, rodjendan, Anastasija
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Sveta Ceca Ražnatović, koja je tokom proteklih nedelja bila u centru pažnje javnosti zbog dokumentarnog filma "Junaci doba zlog: Svetlana Ražnatović – srpska majka", u kojem se pričalo o njenoj povezanosti sa kriminalnim krugovima i političarima na vlasti devedesetih i danas, navodno svojim nastupima zarađuje sumanute cifre novca, te današnji tabloidi navode da u samo dva meseca ova estradna zvezda uspeva da zaradi i 300.000 evra.

Ukoliko verujemo predsedniku države koji tvrdi da je prosečna mesečna zarada u Srbiji 550 evra, onda se ispostavlja da Svetlana Ražnatović za mesec dana otprilike uzme 272 prosečne srpske plate.

PROČITAJTE JOŠ

„Srpska majka“ je zakazala deset nastupa u diskotekama širom Srbije i u Crnoj Gori, a posetiće i Makedoniju.

Jedno od prvih neplaniranih slavlja na kom je Ražnatović pevala bila je na proslavi koju je organizovao Novak Đoković, nakon što je teniser osvojio titulu na Rolan Garosu. Ona navodno, kako pišu domaći mediji, nije uzela honorar za to slavlje.

Emisija u kojoj se priča o njenoj neestradnoj prošlosti joj je jako smetala

Tri dana nakon emitovanja emisije „Srpska majka“ iz serijala „Junaci doba zlog“ video koji je imao pola miliona pregleda na Jutjub kanalu N1 televizije je uklonjen na zahtev korisnika „Ceca Music“ zbog navodnog kršenja autorskih prava.

pre nego što je emisija „Srpska majka“ emitovana, pravni zastupnik Svetlane Cece Ražnatović je najpre redakciji TV N1, a potom i Audio video produkciji JSP uputio zahtev da se ne emituje, poručujući da će u suprotnom „Svetlana Ražnatović biti prinuđena da pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i delo“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar