Foto: Nova.rs

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram nalogu o epizodi serijala "Junaci doba zlog", koja će se emitovati večeras na televiziji N1, a koja se u novoj epizodi bavila likom i delom pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Pročitajte još:

Naime, Karleuša je objasnila da je odbila da gostuje u dokumentarcu, jer već čitave dve decenije javno govori o njoj i zločinima koje je počinila u saradnji sa najvećim kriminalnim klanovima sa naših prostora.

„Zvali su me da učestvujem u ovom dokumentarcu o Svetlani Ražnatović i svedočim o zlu koje sam od nje i njene ekipe doživela. Odbila sam, ne zato što nemam šta da kažem, već zato što ja o tome govorim već 20 godina javno. To što je narod tek sada ‘otvorio oči’ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema! Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao ‘srpskom majkom’, a ona je bila sve, samo ne majka. Blizak saradnik ubica, otmičara, ratnih zločinaca, ubica premijera. Spisak je stravičan. Imala sam mu*a da 20 godina javno govorim o tome, dok su me plaćeni mediji satanizovali i zabranjivali (zabranjuju me i dalje, ali sada mogu samo da ga du*aju). Sada kada je njeno prošlo i kada je nebitna, ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene. Ali ga je svakako zaslužila“, napisala je Karleuša.

Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, pre nego što je emisija „Srpska majka“ iz serijala „Junaci doba zlog“ stigla na sto montažera, folk pevačica Svetlana Ražnatović je najpre redakciji televizije N1, a potom produkciji JSP preko pravnog zastupnika uputila zahtev „da se ne emituje emisija o njegovoj klijentkinji“.

Navedeno je i da će, ako se ne postupi u skladu sa dopisom, Svetlana Ražnatović biti prinuđena da „pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i delo“. Jovana Polić, jedna od autorki pomenutog serijala kaže za N1 da će bez obzira na sve to, priča biti emitovana u utorak od 20h na TV N1.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (41)