Lečić prvi put u javnosti s novom devojkom FOTO

Showbiz 10. jun. 202115:31 > 15:3313 komentara
Podeli:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Branislav Lečić nakon optužbi za silovanje i seksualno napastvovanje od strane koleginica Danijele Štajnfeld i Merime Isaković, uslikan je u centru grada u društvu javnosti nepoznate ženske osobe, koja mu je, sudeći po fotografijama, nova devojka.

Lečić se na fotografijama koje je objavila agencija ATA Images drži za ruke s nepoznatom crnkom, koja je znatno mlađa od njega, a viđeni su na večeri u jednom beogradskom restoranu.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Glumica Danijela Štajnfeld je krajem marta meseca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu otkrila da ju je u maju 2012. godine silovao glumac i političar Branislav Lečić.

Ubrzo potom je i glumica Merima Isaković u opširnoj ispovesti za „Nedeljnik“ ispričala da je pre 40 godina doživela pokušaj silovanja od strane istog glumca.

Lečić je nakon optužbi Danijele Štajnfeld 26. marta saslušan u policiji u svojstvu građanina, gde je davao iskaz više od sedam sati, a prema njegovim rečima, prošao je i poligrafsko ispitivanje.

Neposredno nakon što su u javnost izašle optužbe za silovanje, Lečić se oglašavao u više navrata, a nakon višečasovnog saslušavanja u policiji glumac se povukao iz javnosti.

Njegovo poslednje oglašavanje usledilo je nakon ispovesti Merime Isaković, gde je naveo da se zdravstveno ne oseća dobro.

PROČITAJTE JOŠ

U poslednjih nekoliko dana Lečić je na adresu redakcije Nova.rs poslao nekoliko reakcija na tekstove koji se tiču njegovog slučaja.

Slučaj Lečić-Štajnfeld je i nakon skoro tri meseca i dalje u predistražnom postupku, o čemu se nedavno oglasilo i tužilaštvo.

„Napominjemo da će izjava Merime Isaković biti cenjena u smislu ocene karakteristika ličnosti Branislava Lečića u navedenom postupku. U predmetnom postupku neće se vršti provera njenih navoda, s obzirom da ni ona ni devojke koje su se njoj javile nisu očevici konkretnog događaja. Ukoliko se Merima Isaković ili bilo ko drugi obrati tužilaštvu, njihove izjave će biti cenjene u skladu sa zakonom“, naveli su iz nadležne institucije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar