Prva objava Lečićeve bivše žene nakon optužbi za silovanje

Showbiz 02. apr. 202111:35
Podeli:
Branisav Lečić i Nina Radulović Foto:Vesna Lalić

Voditeljka Nina Radulović na Instagramu je podelila niz fotografija povodom desetog rođendana sina Lava, koga je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. Ovo je ujedno njena prva javna objava nakon što je njen bivši suprug optužen za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld.

Nina i Branislav su se venčali u oktobru 2010. godine nakon dve godine veze, a razvod je usledio 2017. godine.

Štajnfeld je optužila Branislava Lečića za silovanje, za koje tvrdi da se dogodilo 2012. godine, u trenutku kada je Lečić još uvek bio u braku sa Ninom Radulović. Branislav Lečić je pre nekoliko dana zbog toga bio na saslušanju u policiji.

Po okončanju saslušanja, Tužilaštvo se oglasilo saopštenjem u kojem su naveli da je on u potpunosti negirao navode Štajnfeld.

PROČITAJTE JOŠ

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, dok je javnost pre nedelju dana saznala da za to optužuje Branislava Lečića. Nakon ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Pošto su u javnost dospele pomenute informacije, Branislav Lečić se oglašavao više puta, gde je između ostalog i rekao da je spreman da ide na poligraf, te da su optužbe Danijele Štajnfeld gnusna laž.

U međuvremenu, Beogradsko dramsko pozorište je na zahtev većeg dela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, odlučilo da izuzme Lečića iz predstojećih igranja.

Lečić je u četvrtak saopštio i da se povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije.

U petak je preko sedam sati u svojstvu građanina saslušavan u policijskoj stanici 29. novembar, gde je, prema njegovim rečima, insistirao na poligrafskom ispitivanju, koje je, kako tvrdi, prošao.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar