Vesna Milanović i Dragan Stojković Bosanac Foto: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda Specijal

Čuveni harmonikaš imao je manji okršaj sa novinarkom.

Dragan Stojković Bosanac je u takmičenju „Zvezde Granda“ dobio titulu najstrožeg člana žirija, koji ima specifičan smisao za humor.

PROČITAJTE JOŠ

Ko ga ne poznaje dovoljno može i te kako da se „upeca“, a to se dogodilo i voditeljki, a tada urednici jednih dnevnih novina, Vesni Milanović.

Bosanac i Vesna su evocirali uspomenu u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

„Sećam se emisije ‘Narod pita’, Dragan Stojković Bosanac je tada bio gost kod Saše Popovića, a ja sam bila urednik u jednom dnevnom listu. Tada su novinari tu bili prisutni da bi postavljali pitanja i ja sam se nešto stalno konfortirala sa Bosancem. Sećam se da su mi Aco Pejović i Aca Lukas rekli: ‘Vesna, pa gde ćeš na tog čoveka, taj čovek sve zna. Moraš da spustiš loptu’. Međutim Boske i ja smo se žestoko posvađali“, rekla je Vesna, pa nastavila o drami koja se odvila oko Verice Šerifović.

„Popović me je pitao kako Verica peva i ja sam rekao solidno“, nadovezao se kratko Bosanac, a Vesna se potom našalila:

„Da, rekao je da Verica peva solidno, na šta sam ja skočila kao oparena jer su me vodile emocije. Vericu jako volim, ona je vrhunski pevač, nisam skapirala njegov humor i šalu pa sam upala u vatru, naivno i neiskusno. I tako sam krenula da se svađam sa čovekom, a cela Srbija krene da brani Bosketa od mene! Zapravo, nije ti Popović doneo popularnost, nego ja! Ja sam Saša Popović!“

Vesna Milanović Foto: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda Specijal

Dvojac i dan-danas neguje lep odnos, ali malo je onih koji znaju kako se drama oko Verice u stvari završila.

„Vesna je navalila na mene kao smrt na babu. Onda sam ja našao jedini način da je smirim i rekao joj: ‘Gospođo ili gospođice’, pošto tada nisam znao bračno stanje: ‘Daću vam ja moj broj telefona, pa ćete se vi meni javiti posle emisije i mi ćemo raspraviti“, istakao je Bosanac.

Dragan Stojković Bosanac Foto: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda Specijal

„Iste sekunde sam zavezala“, zaključila je voditeljka.

Pomenutu situaciju, kao i ostatak emisije pogledajte na sledećem linku.

BONUS VIDEO: Bosanac i Džidža o njenoj novoj pesmi i Zvezdama Granda

Komentari

Svi komentari (0)