Ana Mihajlovski Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ćerke poznate voditeljke Ane Mihajlovske doživele juče su doživele traumu, kada je nesavestan vozač na pešačkom prelazu pregazio pudlu koju su devojčice izvele u šetnju na povocu. Vozač je pobegao sa lica mesta, a Mihajlovski je izjavila za "Blic" da su i ona i njena deca i dalje u šoku.

Kako je ispričala za “Blic”, devojčice od 15 i 12 godina izašle su kao i svakog dana da prošetaju psa.

PROČITAJTE JOŠ

„Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač dačije sandero metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne dačiju sandero, ali nije uspeo“, ispričala je uplakana Mihajlovski.

Ona kaže da je pas bio na povocu i da je bio metar ili metar i po udaljen od devojčica.

Odmah su pozvali i policiju i tada je usledio još jedan šok.

„Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio“, pita se ona.

Policija je napravila belešku, uzete su izjave ljudi na licu mesta i tako se završilo.

Ana Mihajlovski Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Mihajlovski kaže da su njene ćerke i dalje u šoku.

„Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi“, ističe ona, i dodaje da će sama tražiti snimke sa kamera na lokalima u okolini kako bi se bar saznalo ko je počinilac koji je usmrtio kuče i nije stao da pomogne istraumiranoj deci.

„Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti“, zaključila je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar