Ana Mihajlovski Foto: Instagram/an_amihajlovski

Voditeljka Ana Mihajlovski podelila je na svom Instagramu post o problemima nezaštićenosti trudnica i porodilja u Srbiji, nakon čega su joj se obratile mnoge žene sa svojim pričama. Ana je sada za Nova.rs istakla koliko je važno ukazivati na probleme u društvu, te o njima otvoreno govoriti.

PROČITAJTE JOŠ

“33 odsto ispitanih je odlagalo materinstvo zbog straha od otkaza ili gubitka poslovne pozicije”, objavila je Mihajlovski na društvenoj mreži Instagram.

Nakon ovog voditeljkinog posta, koji se tiče odlaganja materinstva zbog straha od gubitka posla, Ani Mihajlovski se u inboks javio veliki broj trudnica i porodilja, koje su iznele svoje probleme na ovu temu.

Mnoge žene, očito su se prepoznale u njenoj objavi, pa sa njom podelile prilično uznemirujuće priče o tome kako su se poslodavci odnosili prema njima dok su bile na porodiljskom ili trudničkom odsustvu.

Ana je nakon svega za portal Nova.rs, na ovu temu dala kratak komentar. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski)

„Mogu da kažem samo da mislim da je jako bitno da glasno govorimo o svim temama koje su problematične u našem društvu. Kako drugačije da rešavamo iste, ako ne znamo da postoje. Važno je da govorimo o njima, a ovde su ljudi očigledno videli povod da kažu ono što ih tišti „, kaže Ana Mihajlovski za Nova.rs.

Ovo nije prvi put da voditeljka ukazuje na razne probleme koji potresaju društvo u Srbiji. Ana se nedavno u videu na svom Instagramu dotakla i problema siromaštva u Srbiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski)

 

I tada su joj se javili mnogi pratioci izloživši svoje probleme, o čemu je Nova.rs već pisala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar