Ana Mihajlovski Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Voditeljka Ana Mihajlovski prodala je svoj Instagram profil zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Krajnja cena na aukciji je bila 3000 evra.

„Prodala sam ga za 3000 evra, to je dovoljno porodici da pokrije troškove putovanja i smeštaja. Novac je upravo skupljen za lečenje“, govori Ana Mihajlovski za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Prosto je. Ljudima je bila potrebna Instagram stranica, a ja je imam. Pare sa druge strane u tim količinama nemam, to se nikada ne zadrži predugo kod mene. Da ostavimo šalu po strani za sekund, svakodnevno dobijam desetine takvih pisama i svako od njih me rastuži, ali i naljuti, a nikada ne mogu da učinim previše, ali ako imam nešto što može da pomogne, a meni nije toliko potrebno, zašto da ne. Instagram stranice ne mogu biti važnije od dečjeg sluha“, rekla je Mihajlovski ranije za Nova.rs.

Podsetimo, voditeljka Ana Mihajlovski podelila je na svom Instagramu Mihailove fotografije i obrazložila da će prodati svoj Instagram profil onome ko ponudi najveću sumu novca za lečenje ovog dečaka. Kako je napisala, aukcija će trajati četiri dana, dok se ne pojavi neko ko će ponuditi najveću svotu novca.

Mihajlovski na Instagramu ukupno ima više od šezdeset hiljada pratilaca.

Mihaila sa sedam meseci odvode kod lekara zbog uvećanog stomačića sa leve strane, kada je ultrazvukom konstatovan masivni tumor levog bubrega. Sledi niz hemioterapija kako bi se tumor smanjio, a zatim i operacija kojom je odstranjen levi bubreg. Mali Mihailo je junački podneo bolne hemioterapije i dobio bitku sa malignitetom bubrega. Lečenje je završeno i on redovno ide na kontrole na svaka tri meseca.

Međutim, usled iscrpnog lečenja, detaljnim ispitivanjima je utvrđeno da je Mihailu potpuno oštećen sluh. Sada mu je neophodno ugrađivanje Kohlearni implanta. Na žalost, RFZO pokriva samo jedan implant, dok drugi premašuje porodična primanja. Takođe, novčana sredstva su mu potrebna i za operaciju, transplantacije matičnim ćelijama, medikamente, suplemente, medicinska pomagala, dodatne analize i kontrole, rehabilitacije, tretmane, kao i za putne troškove i smeštaj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare