Baća iz serije "Južni vetar"
Baća iz serije "Južni vetar"; Foto: Promo

“Južni vetar” je serija kojoj popularnost ne opada, uprkos tome što je prošao već čitav mesec otkako smo pogledali poslednju epizodu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je to reditelj i scenarista projekta Miloš Avramović nedavno otkrio u intervjuu za Nova.rs, snimanje drugog dela filma počinje uskoro, a „Južni vetar 2“ ćemo premijerno gledati početkom sledeće godine. Odmah nakon toga stižu i prve četiri epizode serije, adaptirane iz filma, dok će ostatak od 10 potpuno novih biti snimljen tokom leta 2021.

Ono što je sve oduševilo jeste to da će prema Avramovićevoj zamisli u drugom delu filma omiljeni Baća konačno dobiti Srpčiće.

Foto:Screenshot/Youtube/Južni vetar

„Nadam se da će Baća da dobije troje Srpčića. Dobiće ih sigurno, samo ne znam koliko. Nismo još stigli dotle, ali Baća će imati isto uzbudljiv, i u toj kriminalnoj karijeri, intiman razvoj lika, tako da nas čekaju još velike Baćine avanture“, rekao je Avramović za portal „Film i TV“.

Glumac Miodrag Radonjić, koji tumači Baću, u nekoliko epizoda izgovara sada već čuvenu rečenicu „Koliko ćeš Srpčića da mi rodiš?“.

Upravo jedna od tih scena u kojima Baća izgovara ovu rečenicu dok razgovara sa devojkom sa kojom je pre toga bio u krevetu, postala je jedna od najviralnijih na društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)