Foto: Aleksandar Nalbantjan/E-stock.us

Glumica Anja Mit koju je šira javnost upoznala u serijama "Istine i laži", "Senke nad Balkanom" i "Komšije", još uvek nije našla partnera sa kojim bi provela ostatak života, a sada je otkrila i šta treba da poseduje muškarac koji bi mogao da je osvoji.

„Moja tetka iz Kotora jednom je rekla: “Anja, onaj ko bude želio da bude sa tobom, moraće da zaboravi na sebe”. Šalu na stranu, uz sebe vidim nekoga ko nosi istu energiju. Lepota je prolazna i individualna. Ženu osvojite kada je nasmejete i kada je zaštitite. Sve drugo nije toliko važno“, rekla je glumica u intervjuu za magazin „Hello“.

Često ističe da joj samo karijera nije prioritet u životu, i veruje da će svoj privatni život uvek moći da prilagođava svom poslu.

„Meni karijera nije na prvom mestu. Rasla sam u umetničkoj porodici i nikada nisam osetila surovu stranu ovog posla, jer je mama stalno bila uz mene, vodila me na svaku probu i predstavu. Zato mislim da, ako se žena dobro organizuje, posao ne mora da bude zapostavljen zbog porodice. Rekla sam da ću raditi do devetog meseca trudnoće i da se posle mesec i po dana vraćam na snimanje sa bebom u naručju“, kaže Anja i dodaje da li daje prednostemotivnoj vezi sa kolegom ili nekom ko se ne bavi javnim poslom.

PROČITAJTE JOŠ

„Odnosi sa kolegama su i zgodni i nezgodni. Mislim da je u vezi dvoje glumaca izuzetno važno da se oboje ostvare kako se ne bi rodila sujeta, ali parovi kao Milena Dravić i Dragan Nikolić prava su retkost. Glumci su veoma sujetni. Ako to ne “osveste” kod sebe i uđu u emotivnu priču sa nekim ko hoda ka istim ciljevima, može da bude vrlo nezgodno“, smatra ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.