Aleksandra Prijović zbog nastupa hitno testirana na koronu

Showbiz 10. jun. 202016:46
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Aleksandra Prijović večeras je trebala da održi nastup na beogradskom splavu "Port", čije je održavanje trenutno neizvesno zbog mogućnosti da je pozitivna na koronavirus.

Naime, kako je pevačica potvrdila za Nova.rs, uputila se na hitno testiranje na virus COVID-19, jer je tokom proteklih dana bila u kontaktu sa zaraženom folk pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, a večeras ima zakazan nastup, koji je trenutno pod znakom pitanja.

PROČITAJTE JOŠ

„Još uvek ne znam ništa. Upravo sam krenula na testiranje. Znaću sve kad stignu rezultati“, rekla je pevačica za Nova.rs.

Prijovićeva je, kao i druge mnogobrojne javne ličnosti sa estrade, bila gošća Cecine proslave povodom rođenja unuka Željka Ražnatovića, sina Veljka i Bogdane Ražnatović.

Inicijativu da se testira preduzela je nakon današnje vesti da su Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na COVID-19, što su i potvrdili za Nova.rs. 

Za Nova.rs je takođe potvrđeno i da će pevač Aca Lukas otići na testiranje, s obzirom na to da je i on bio jedan od gostiju na pomenutoj proslavi. Navodno će se na koronu testirati i pevačica Sanja Đorđević, koja je takođe bila gošća na proslavi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar