Aleksandra Jerkov o Baki Prasetu: Devojčice nisu krive nikad

Showbiz 07. jul. 202016:30 > 17:34
Podeli:
Foto: Nova.rs/YouTube/Baka Prase

Narodna poslanica i članica predsedništva Demokratske stranke, Aleksandra Jerkov na Tviteru je komentarisala slučaj jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji je javno priznao da je slao eksplicitne poruke dvema maloletnicama, te da je s jednom od njih bio intiman u svom stanu.

„Na kraju nam ‘pa muško sam’ bude OK razlog da muškarac od 24 godine zove devojčicu od 14 u stan. Na kraju, ko zna koji put, ‘sama je tražila’. Na kraju njega branimo od ‘male narkomanke’ čija je on žrtva. Za to smo krivi svi, kao društvo. Samo devojčice nisu krive. Nikada“, napisala je Jerkov na svom Tviter nalogu.

PROČITAJTE JOŠ

Ispod ovog statusa krenuli su da se nižu komentari, uglavnoom sa rečima podrške na ove konstatacije narodne poslanice.

Podsetimo, društvenim mrežama je počela da kruži prepiska Bogdana Ilića eksplicitnog sadržaja, nakon čega je on objavio video klip u kome je između ostalog rekao:

„Kupamo se, blejimo, ja sam ubeđen da je ona 2002. godište. Ja je odvedem gore, j**** je, završim i to je to. One su me smarale da se slikamo, ja nisam želeo. Blejali smo privatno, želeo sam malo privatnosti. Ne želim da govorim sa kime spavam“, rekao je Ilić.

Jedan deo javnosti zbog ovih njegovih postupaka oštro je osudio jutjubera, uglavnom mu dodajući epitet pedofila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar