Baka Prase optužen za pedofiliju: Nisam znao da su maloletne

Showbiz 05. jul. 202020:32 > 22:1920 komentara
Podeli:
Baka Prase Foto:E-Stock//Časlav Vukojičić

Tokom proteklih nekoliko dana domaću javnost potresa prepiska koja je objavljena na društvenim mrežama, a u kojoj se navodi da je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, slao poruke eksplicitnog sadržaja dvema maloletnicama, kao i da je imao seksualne odose sa jednom od njih u svom stanu. Jedan deo javnosti na ovaj način je optužio Baku Praseta za pedofiliju.

Iako ništa zvanično nije potvrđeno, te je sve ostalo na nivou spekulacija, Baka Prase je snimio, neki bi rekli, skandalozan video klip u kome je priznao da je zaista spavao sa jednom od njih u svom stanu, ali da nije znao da su, kako kaže, 2004. i 2006. godište, već je mislio da je jedna od njih punoletna.

PROČITAJTE JOŠ

„Kupamo se, blejimo, ja sam ubeđen da je ona 2002. godište. Ja je odvedem gore, j**** je, završim i to je to. One su me smarale da se slikamo, ja nisam želeo. Blejali smo privatno, želeo sam malo privatnosti. Ne želim da govorim sa kime spavam“, rekao je između ostalog jutjuber.

On je između ostalog objašnjavao, kako kaže, svoj deo priče, navodeći da su devojke koje su sa njim te večeri bile u stanu „na keca želele da spavaju sa njim jer je popularan“, te da su lagale u vezi svojih godina. Branio se govoreći da je „muško“ i da je, kako je rekao „logično da će spavati sa devojkom ukoliko ona to želi“ – dodajući da bi, kako kaže, svaki muškarac isto uradio na njegovom mestu.

U videu koji traje trideset četiri minuta, Baka Prase je eksplicitno govorio o onome šta se dogodilo, pravdao se i navodio da redovno dobija ogroman broj poruka od devojaka koje žele da budu sa njim.

„Spavam sa devojkama od 18 do 38, jer mi se može. Muško sam, želim sada da se iživim, pa kada nađem pravu da se smirim. Neću da se pravdam zbog toga što uživam“, rekao je između ostalog on.

Foto:Youtube/Baka Prase

Još jedna strana priče pojavljuje se u drugoj polovini videa, kad jutjuber uvodi razgovor o devojci koja je preko Instagrama pokušala da podigne svest ljudi o tome da se ovo dešava – da se Ilić javlja devojkama ili odgovara na poruke devojkama, da im šalje eksplicitne poruke, traži slike, dobija slike, da ih poziva u svoj stan, u kola, u koji god prostor i „da se zna šta se od njih očekuje kad tamo dođu.“

Ilić u videu javno priznaje da jeste slao te poruke, da su ti skrinšotovi koji su se pojavili stvarni i da je devojka koja ih je podelila, kako kaže, „pre svega jedna ružna, glupa narkomanka koja treba da očupa obrve.“

Njegov klip izazvao je ogroman broj negativnih reakcija na društvenim mrežama, te jedan deo javnosti navodi da je ovaj slučaj nešto najskandaloznije što se do sada dogodilo kontroverznom jutjuberu koji godinama unazad izaziva oprečne komentare, što u medijima, što na društvenim mrežama.

Jutjuber je u videu takođe najavio tužbu zbog objavljivanja skrinšotova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar