Foto: DIGITAL / Bauer Griffin / Profimedia

Nakon više od pet godina, britanska pevačica Adel dala je intervju za magazin Vog, ovog puta istovremeno za njegova dva izdanja, britansko i američko, a u njemu je objasnila da je svoj sledeći, četvrti album između ostalog snimila i kako bi svom devetogodišnjem sinu Ejndželu pomogla da shvati zašto su se ona i njegov otac razveli.

PROČITAJTE JOŠ

Tridesettrogodišnja pop zvezda dala je posebne intervjue za britansko i američko izdanje Voga u trenutku kada se sprema da objavi dugo očekivani četvrti album pod nazivom „30“, a to su godine u kojima se udala za dugogodišnjeg partnera Sajmona Koneckog, pa ga nedugo nakon toga napustila.

Adele je podnela zahtev za razvod od Koneckog 2019. godine.

„Jednostavno mi više nije odgovaralo. Nisam htela da završim kao mnogi drugi ljudi koje poznajem. Nisam bila očajna, ali bila bih jadna da nisam stavila sebe na prvo mesto. Međutim, ništa se loše nije dogodilo… Niko od nas dvoje nije učinio ništa
loše i niko nije povredio ono drugo“, navela je ona.

Adel je istakla da joj je sin imao brojna pitanja.

„Logična, nevina pitanja, na koja jednostavno nisam imala odgovor. Jednom me pitao zašto njegov otac i ja više ne možemo da živimo zajedno. Osećala sam kao da mu kroz ovaj album želim objasniti neke stvari… Da kada bude imao 20, 30 godina shvati ko sam i zašto sam dobrovoljno odlučila da uništim celi njegov život u potrazi za vlastitom srećom“, kazala je pevačica i dodala:

„On je naš razvod ponekad činio zaista nesrećnim. A za mene je velika rana i ne znam hoće li ikada uspeti da je zaceli. Ceo život mi se raspao i niko me na tako nešto nije upozorio“, istakla je Adel.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar