Kadar iz filma "Vikend sa ćaletom", Foto: FCS

Hit film "Vikend sa ćaletom", u produkciji United medije, koji je do sada pogledalo 65.000 ljudi, a koji je oduševio publiku u bioskopima širom Srbije, sada ćemo moći da gledamo i u formi serije. Istoimena serija od sedam epizoda biće pretpremijerno prikazivana od sutra, 22. januara, svakog petka ekskluzivno na portalu Nova.rs od 10 sati, dok će televizijska publika od 25. januara, seriju "Vikend sa ćaletom" moći da prati svakog ponedeljka od 21 sat na kanalu Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

Film “Vikend sa ćaletom” govori o sredovečnom kriminalcu Kašiki, koga tumači glumac Nenad Jezdić. On, predosećajući da mu se bliži kraj, želi da provede vikend sa jedanaestogodišnjim sinom, koga tumači mladi glumac Vasa Vraneš, inače prvi put na filmu.

Pošto ga nije viđao pet godina jer je zbog “malih komplikacija” imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po “ubrzanom kursu” nauči svemu onome što smatra važnim za život i preživljavanje na ulici, a da iz sina “istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno”…

Pored Nenada Jezdića i Vase Vraneša, u filmu takođe glume i Bane Vidaković, Srna Lango, Anja Alač, Jelena Đukić, i drugi.

Inače, hit film „Vikend sa ćaletom“ je u uslovima globalne pandemije ostvario zavidnu gledanost od čak 65.000 gledalaca u bioskopima širom Srbije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar