Foto: Nova.rs

Glumac Nenad Jezdić i preminuli pevač Džej Ramadanovski nedavno su imali prilike da zajedno rade na filmu "Vikend sa ćaletom". Pričajući za Nova.rs na premijeri filma, obojica su istakla da im je bilo uživanje da rade jedan sa drugim.

PROČITAJTE JOŠ

„Spojiti nespojivo je ono što nam svima nedostaje, i čini mi se da je to istinski smisao života. Džej je u filmu pevao više pesama i on je jedna vrlo inspirativna pojava. On je čovek specifične gustine i težine – i u masi svojoj i u untrašnjem sadržaju. Dosta me je inspirisao, i zapravo sam do nekih istinskih emocija došao upravo zahvaljujući tome što smo imali dva vrhunska romska izvođača muzike – Acu Nikolića Čergara i Džeja“, rekao je Jezdić nedavno za Nova.rs na premijeri filma „Vikend sa ćaletom“.

PROČITAJTE JOŠ

Džej Ramadanovski je, s druge strane, takođe na premijeri filma „Vikend sa ćaletom“ govorio za Nova.rs, te je istakao da je plakao dok je gledao Jezdića na snimanju.

“Ja sam i sa Brenom nešto malo glumio, ali u ‘Vikendu sa ćaletom’ sam bio i glumac i pevač. Ekipa je fenomenalna, pogotovo Jezda. Njemu svaka čast. Ja sam zaplakao dok sam ga gledao na monitoru još kad je snimao. Nemam reči“, rekao je on za Nova.rs.

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u svom stanu na Dorćolu u snu. Njegova prijateljica nije mogla da ga probudi, nakon čega je pozvala Hitnu pomoć koja je pokušala da ga reanimira, ali bezuspešno.

Džej će biti sahranjen u petak, 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar