Seka Sablić: Postalo je pakleno živeti u Beogradu

Showbiz 24. okt. 202011:18
Podeli:
Seka Sablic
Seka Sablić Foto:Dalibor Danilović

Legendarna glumica Seka Sablić uskoro se vraća u pozorište kao glavna glumica u predstavi "Vrat od stakla" Biljane Srbljanović. Tim povodom dala je intervju za bosanske medije, govoreći o predstavi, koronavirusu, ali i o životu u Beogradu. Kako kaže, Beograd bi rado napustila.

„Poslu nisam više toliko privržena i luda za njim kao pre, ali, eto, prija mi da se vratim na pozorišne daske. Nisam igrala mesecima. Pogledala sam tekst za predstavu, imam vodeću ulogu, ali tekst nisam zaboravila. Ništa nije nestalo od aprila. Pre svake predstave se testiramo i onda igramo. Da li će biti publike, videćemo“, iskrena je Seka u razgovoru za Avaz, govoreći o predstavi „Vrat od stakla“ Biljane Srbljanović.

PROČITAJTE JOŠ

Uskoro će početi i sa snimanjem humoristične serije „Dva i po muškarca i tetka“.

„Počeli smo da snimamo još letos, ali sam se onda uplašila ove boleštine i prekinula sam. Predviđen je veliki broj epizoda. Sve to radićemo, naravno, s oprezom. Želja mi je da ide kako treba, bar ovako kao do sada“, objasnila je ona.

Glumica je u razgovoru za „Avaz“ rekla i da ne vežba kao ranije, ali da dosta šeta. Prokomentarisala je i da bi se odselila iz Beograda, ali je vezuju posao i deca.

„Puno hodam, idem na jezero. Mada mi je teško do tamo da odem, budući da je užasan saobraćaj, nemaš gde da se parkiraš. Beograd je postao pakao. Nema mi još mrdanja odavde, ali zaista, u Beogradu za mene nema ništa više osim mog posla, apsolutno ništa više. Tako da je zaista postao pakao, toliko neuređen i bez kontrole. A nemaš se kome žaliti nizašta. Otišla bih momentalno odavde samo da me još malo taj posao ne veže, pa na kraju i moja porodica i deca. Sve je potpuno ponižavajuće. Tako je nekako bilo i pre, samo je sada gore, pa još gore i gore. Dokle će to tako ići“, pita se legendardna glumica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar