Zaboravite na novogodišnji program

Showbiz 27. nov. 202015:37 > 16:40
Podeli:
Foto: Youtube/RTS Šou program - Zvanični kanal

Zbog situacije sa koronavirusom, kako Nova.rs saznaje, otkazana su i snimanja novogodišnjih programa. Mnoge televizije već su otkazale svoj tradicionalni, celodnevni šou, koji već godinama okuplja brojne pop i folk izvođače, pa uz gozbu, pesmu i ples zabavljaju gledaoce ispred malih ekrana, sa kojima onda dočekaju i ponoć. I dok će jednima ovakav program nedostajati, drugi će se verovatno i odmoriti.

PROČITAJTE JOŠ

Među onima koji su nesumnjivo „na prvoj liniji fornta“ kad je reč o snimanju novogodišnjih programa, svakako je predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma.

On tradicionalno, svake godine, u svom raskošnom restoranu „Tigar“, okupi pevače i političare iz cele Srbije i šire, a već u ranim popodnevnim časovima krene sasvim spontano veselje. Od pečenja i prasećih glava po stolovima, preko prebranca koji se jede kutlačom, pa sve do šampanjca. Ima kod Palme uvek svega, osim cigareta. Doduše, ako ste Ceca, onda vam je dozvoljeno i da zapalite koju.

Iako se Palma teška srca odriče ove svoje svečane manifestacije, prošle godine je ipak nije bilo zbog smrti Šabana Šaulića, dok je ove godine kako je rekao neće biti zbog korone.

„Nema ništa od slavlja. Korona je učinila svoje, i ove godine nema skupa. Nije ga bilo ni prošle zbog smrti mog velikog prijatelja Šabana Šaulića, koji je tradicionalno dolazio i svaki put me ispoštovao. Nadam se da će ova pošast nestati i da ćemo sledeće godine sve nadoknaditi i u zdravlju sačekati sledeću godinu“, kaže Palma za Nova.rs.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Realno, snimanje novogodišnjeg programa kod Palme bi ipak bio preveliki rizik, s obzirom na to da jedan od počasnih gostiju, Era Ojdanić ima običaj da jede iz kutlače pa je onda turi nazad u pasulj, da i ostali gosti mogu fino da se posluže. Bio bi to pravi korona parti.

Pevačica Dragana Mirković takođe je poznata po svojim glamuroznim snimanjima novogodišnjih programa za svoju TV „DM SAT“, koja traju čak dva dana. I kod nje je raspodela pevača po principu „pola-pola“. Malo narodnjaka, pa malo popa. Posle nastupa svako zasedne u veliku dekorisanu salu i uživa u specijalitetima, kolačima i obaveznoj torti sa Draganinim likom. Međutim, ove godine ni kod Dragana neće biti fešte zbog situacije sa koronavirusom, a i Dragana neće dolaziti u skorije vreme iz Beča u Srbiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Prema našim saznanjima ni RTS ni Grand produkcija takođe neće snimati novogodišnje programe zbog korone.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.