Foto: Arhiva

Pevači, kojima su dogovoreni novogodišnji nastupi u Beogradu 31. decembra, zbog neizvesne situacije sa koronavirusom, po prvi put nisu uzeli kaparu, iako su im vlasnici obejakata unapred isplaćivali 30 ili 50 posto od honorara.

Ni nagli skok zaraženih koronavirusom nije sprečio estradu i njihove menadžere da zakažu novogodišnja gostovanja. Naime, nastupi folkera u poznatim restoranima i klubovima ugovorena su pre mesec dana, uprkos strogim merama predostrožnosti i smanjemom kapacitetu. Međutim, u zavisnosti od širenja pandemije, još uvek se ne zna da li će se koncerti održati i da li će biti dozvoljeni skupovi nekoliko stotina ljudi u zatvorenom prostoru. Kako portal Nova.rs saznaje, zbog neizvesne situacije, pevači po prvi put nisu uzeli kaparu za zakazana gostovanja 31. decembra, iako je običaj da se unapred uzme 30 ili 50 posto od honorara.

„Za sada bi u Beogradu trebalo da pevaju Saša Matić, Aleksandra Prijović, Rada Manojlović, Peđa Medenica, Radiša Trajković Đani, Katarina Grujić, Andreana Čekić i drugi. Njihovi menadžetri ugovorili su tezge, i to za mnogo veći honorar od uobičajenog jer se praznici uvek više naplaćuju. Poznato je da se za takva dešavanja pare uzimaju unapred zbog garancije, ali ovog puta niko ni dinara nije uzeo. Situacija u državi se zbog korone menja iz dana u dan, pa tako ni ne može ništa da se planira u napred. Činjenica je da će se tek krajem decembra znati da li će se bilo šta održavati“, otkriva naš izvor.

S druge strane, pomenuti pevači se ne nadaju novogodišnjem slavlju. Bez obzira na njihovu želju za radom i druženju s publikom, neki od njih su u više navrata govorili da ih muči neizvesnost.

Aleksandra Prijović i Saša Matić su nedavno u razgovoru za naš portal istakli da su im zakazani nastupi, ali sumnjaju da će ih i održati.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)