Robert de Niro i Uma Turman u novoj hit komediji

Film 10. okt. 202011:48
Podeli:
Robert De Niro Foto: FilmSelect Trailer

Slavnog Roberta de Nira imamo priliku da gledamo u još jednoj laganoj porodičnoj komediji "The War With Grandpa", koja donosi priču o sukobu između dede i unuka. Film je prilagođen knjizi Roberta Kimela Smita, a režirao ga je Tim Hil, inače veteran animiranih ostvarenja, uključujući i "The Sponge Bob Movie".

PROČITAJTE JOŠ

Radnja filma vrti se oko Pitera iz šestog razreda, u ulozi Oakesa Feglija, i njegovog dede Eda, kojeg glumi De Niro. U ulozi Piterove majke, odnosno Edove ćerke, našla se Uma Turman.

Prema opisu iz scenarija, rat između unuka i dede odvija se uz niz eskalirajućih podvala i svađa, dok su se Fegli i De Niro odlično uklopili u svoje uloge.

„Uznemiren jer svoju sobu mora da deli s dedom, Piter odlučuje da pokrene rat kako bi je povratio“, navodi se u opisu filma.

Nakon dramatičnog Ajrišmena, De Niro je iznenadio publiku učešćem u još jednoj komediji. Ali, iskusnom glumcu komedije nisu strane, zbog čega gledaoci mogu očekivati mnogo smeha i zabave.

„The War With Grandpa“ premijerno je prikazan juče, 9. oktobra, u pojedinim bioskopima, a uskoro počinje i njegova svetska bioskopska distribucija.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar