Podeli
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Šeron Stoun gostujući u jednoj emisiji odgovorala je na pitanja gledalaca, a jedno od njih je bilo koji glumac se najbolje ljubi. Čini se da nije morala mnogo da razmišlja, jer je bila prilično sigurna u svoj odgovor.

PROČITAJTE JOŠ

“Robert de Niro se definitivno najbolje ljubi. Da, Bob je daleko ispred svih ostalih”, rekla je Šeron.

Kako je pojasnila, verovatno je deo razloga za ovakav njen odgovor i to što je imala mnogo poštovanja prema njemu i pre nego što su zajedno radili, prenosi britanski “Mirror”.

“Njemu sam se najviše divila od svih glumaca. Celu karijeru sam želela da budem kao on. Možda je i zato poljubac sa njim za mene bio vrhunski trenutak. Mada, bila sam i ludo zaljubljena u njega kao glumca, pa je verovatno mogao i čekićem da me udari u glavu, a ja bih rekla da je u redu”, našalila se.

Konkurencija De Niru bili su najveće face Holivuda, jer je seks ikona radila i sa Silvesterom Staloneom, Majklom Daglasom i Arnoldom Švarcenegerom.

Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

“Ne mogu bilo koga drugog da poredim sa De Nirom. U poređenju sa njim, sve ostalo je mlako”, rekla je Šeron Stoun, koja je s De Nirom snimala nezaboravni film “Kasino”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar