Kako rijaliti režira oružane napade i lažne trudnoće

Showbiz 16. dec. 202015:43 > 16:10
Podeli:
Foto: Nova.rs

Rijaliti programi, koje čelnici televizija na kojima se emituju, nazivaju još i zabavno-humorističkim programima,rekli bismo ipak više spadaju u kategoriju "smejem se ali od muke". Uz to, neretko se dešava da se zbog jeftine zabave za gledaoce, plasiraju unapred izrežirane scene. Učesnici, prema svedočenju pojedinaca, dobijaju novac kako bi glumili određene situcije o kojima se razglaba unutar rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednji u nizu skandala, desio se kada je policija u subotu uveče privela nekoliko učesnika rijalitija “Parovi”, koji se emituje na televiziji “Happy”, kada su neki od učesnika navodno pokušali da razvale vrata i napuste vilu u Zemunu, ali i da stignu do producenta koji se nalazio na prvom spratu zgrade.

Još uvek se ne zna da li je ovaj poslednji skandal u rijalitiju „Parovi“ izrežiran, s obzirom na to da su čelnici istog tokom svoje istorije imali iscenirane priče koje su se plasirale gledaocima.

Lažna trudnoća:

Foto: Printscreen/YouTube/Parovi TV HAPPY

Trudnoća Aleksandre Subotić u petoj sezoni rijalitija “Parovi” izazvala je pravu pompu nakon što je svima otkrila da čeka dete Davida Dragojevića. Ubrzo su ljubitelji ovog formata plakali pored malih ekrana kada je objavila da je izgubila dete, ali u laži su kratke noge pa je voditeljka u sledećoj sezoni otkrila istinu.

– Test za trudnoću je bio negativan. Produkcija ti je rekla istinu, rečeno ti je da nisi trudna. Aleksandra, ti znaš celu istinu. Ponuđeno ti je da igraš igru i ti si pristala.

Aleksandra Subotić je navodno dobila određenu svotu novca od televizije „Happy“ kako bi glumica trudnoću i pobačaj. Ona, međutim nikada nije priznala da je izrežirala trudnoću.

Pištolj u vili „Parova“:

Foto: Printscreen/YouTube/Parovi TV HAPPY

U kategoriju lažnih priča rijaliti programa „Parovi“, prema svedočenju pojedinaca, može da se svrsta i skandal koji je izbio u trenutku kada je učesnik pomenutog šou programa Benjamin Spahović izvadio lažni pištolj i postrojio svoje cimere.

Isterivanje đavola u programu uživot:

Foto: Printscreen/YouTube/Parovi TV HAPPY

U jednom trenutku produkciji rijaliti programa „Parovi“ bilo je vrlo zanimljivo da u goste zovu razne vidovnjake i iscelitelje. Oni su svojim navodnim moćima čak i „isterivali đavola“ iz učesnika. Jezive scene batrganja po podu i ispuštanja jezivih krika, i dan danas postoje na Jutjubu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar