Marko Milovojev Mili Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Marko Milivojev sa timom saradnika otišao na italijansko ostrvo gde će uraditi kadrove za spot nove pesme koju će izdati za muzičku produkciju "Two louder".

PROČITAJTE JOŠ

Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, očigledno je dobro zaradio na prošlogodišnjim nastupima čim u doba koronavirusa može sebi da priušti Siciliju. Naime, reper je nedavno sa timom saradnika otišao na egzotinu destinaciju kako bi snimio spot za novu pesmu. Većina kadrova biće urađena na obalama Sredozemnog mora, za koje je zadužen muzički producent Nemanja Popović Neš. Mili inače spotove snima van Srbije, a prepoznatljiv je po neobičnim destinacijama.

Foto: Instagram/miliofficialbebooo

Podsetimo, reper je nedavno u intervjuu za portal Nova.rs ispričao da vanredno stanje zbog koronavirusa nije uticalo na njegov rad i džep jer je prošle godine imao preko 100 odrđanih nastupa.

„Meni je odmor od posla izuzetno prijao s obzirom na to da sam imao preko 100 nastupa u 2019. godini. Prvih nekoliko meseci, otkako je proglašeno vanredno stanje, bio sam potpuno izolovan u svom domu i zatečen situacijom. Viđao sam se sa samo nekoliko najbližih osoba. Poštovao sam apsolutno sva pravila izolacije i organičenja kretanja koja su doneta u tim trenucima. Inače, jako vodim računa o higijeni, možda i previše, tako da je ova situacija to samo napravila još ekstremnijim“, rekao je Mili.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.