Darko Lazic i Marko Milivojev Mili
Darko Lazić i Marko Milivojev Mili Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs/E-Stock/Miloš Rafailović

"Zastupa nas isti tim menadžera koji je po mom skromnom mišljenju najjači menadžment u Evropi. Darko i ja smo bliski, pa sam tako i prošle godine želeo da uveličam njegov koncert i pružim mu podršku tokom njegovog velikom povratka posle teške situacije u kojoj je bio zbog saobraćajne nesreće iz koje se vratio još jači", potvrdio je Marko Milivojev za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, doživeo je mega popularnost zahvaljujući pesmi „Loca“, koja je za kratko vreme osvojila ceo Balkan. Reper je za samo nekoliko meseci zaradio oko 54 miliona pregleda, što je odskočna daska u njegovoj karijeri. Kako portal Nova.rs saznaje, Mili je u ozbiljnim pregovorima oko duetske pesme sa Darkom Lazićem, iza kojih stoji njihov zajednički menadžment, odnosno švajcarska firma „Triple M“. Iako imaju različiti muzički pravac i publiku, njima je u interesu da srpskoj sceni prikažu nešto novo, odnosno spoj repa i folka.

View this post on Instagram

Brat moj dobri

A post shared by M I L I ® (@miliofficialbebooo) on

„Nakon uspeha sa pesmom „Loca“, koja je prvi mesec dobila 11 miliona pregleda, reperu su se otvorila vrata za brojne poslovne ponude. Međutim, situacija zbog svetske pandemije blokirala je njegov rad i nastupe, ali on ne gubi vreme. Naime, njegov menadžment došao je na ideju da on i Lazić urade duet, za koji će se snimiti i spot u inostranstvu. Za sada detalji oko celog projekta još uvek nisu poznati, ali trebalo bi na jesen da se sve to realizuje. Pored uspešne saradnje, njih dvojica se privatno poštuju i imaju korektan odnos. Šta više, Mili je prošle godine bio gost na prvom solističkom koncertu Darka Lazića u „Sava“ centru“, otkriva naš izvor.

Pozvali smo Milija za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

„Tačna je informacija, ali za sada ne bih ništa otkrivao. Neka se malo smiri ova situacija, pa ćemo lako. Imamo u planu dosta toga, a jedan od njih je i duetska pesma sa mojim drugom i kolegom. Zastupa nas isti tim menadžera koji je po mom skromnom mišljenju najjači menadžment u Evropi. Darko i ja smo bliski, pa sam tako i prošle godine želeo da uveličam njegov koncert i pružim mu podršku tokom njegovog velikom povratka posle teške situacije u kojoj je bio zbog saobraćajne nesreće iz koje se vratio još jači“, rekao je jedan od najpopularnijih srpskih repera za portal Nova.rs.

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare