Foto: Instagram/miliofficialbebooo

Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, istetovirao je sladoled preko cele desne strane vrata. Reper je za potrebe snimanja spota za novu pesmu "Stracciatella" koju za dva dana izdaje za muzičku produkciju "Two louder", eksperimentisao na svom telu.

PROČITAJTE JOŠ

Tim saradnika koji je zadužen za njegov projekat osmislio je da mu se uradi šarena tetovaža za jednokratnu upotrebu koja izgleda kao prava. Mili je u jednom trenutku insistirao da mu se uradi pravi tatto, te su na kraju jedva odgovorili od te ideje. Budući da mu je skoro celo telo istetovirano, jedna tetovaža više sigurno ne bi mnogo odudarala od ostalih.

View this post on Instagram

BANG! ? @maretattoo

A post shared by M I L I ® (@miliofficialbebooo) on

Reper se inače nedavno u intervjuu za portal Nova.rs pohvalio da je prethodne godine imao preko 100 održanih nastupa, pa vanrednu situaciju zbog pandemije i nije toliko osetio po svom novčaniku. Dokaz tome je svakako to što je iskeširao pozamašnu svotu novca za snimanje spota na Siciliji, a na putovanje je poveo čitav tim ljudi o svom trošku.

View this post on Instagram

Stracciatella ?????? 11.9. 17h

A post shared by M I L I ® (@miliofficialbebooo) on

„Meni lično nije teško s obzirom na to da sam jedan od najplaćenijih izvođača i da sam pre koronavirusa zaradio toliko novca da zaista ne moram da brinem. Ne mogu da kažem da me ovo nije pogodilo finansijski jer sam imao zakazane nastupe do 2021. godine i većina njih je otkazana. Samim tim sam izgubio enormnu sumu novca, ali nikada nisam bez prihoda jer i kada ne nastupam, leže mi novac od pregleda i slušanja moje muzike sa muzičkih streaming platformi. Ja zarađujem novac i kada ne radim. U tome je poenta“, izjavio je Mili nedavno u razgovoru za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.