Foto:Screenshot

U medijima se pojavila spekulacija da se glumački par Marija Bergan i Radivoje Raša Bukvić razvode nakon pet godina braka, te da se on početkom godine iselio iz porodičnog doma. Oni, kako se piše, već neko vreme nisu funkcionisali u braku, pa su odličili da se rastanu mirnim putem i ostanu u korektnim odnosima. Ni Marija, ni Raša, nisu se oglašavali ovim povodom, pa su oboje do objave ovog teksta ostali nedostupni za komentar.

Marija je inače javnosti poznata po istaknutim ulogama u serijama i filmovima. Najzapaženija je bila u popularnoj seriji „Senke nad Balkanom“ čija je druga sezona proglašena nedavno za najbolju seriju na Festivalu TV drama i serija FEDIS i osvojila Zlatnu Antenu na svečanosti u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda. Inače, u ovoj sezoni, Marija ima nezaboravne lezbejske ljubavne scene sa hrvatskom kolegnicom Lenom Paraminski koje su svojevrsna glumačka bravura, ali i prava poslastica za gledaoce.

Glumica je u prvoj sezoni imala scene seksa sa Draganom Bjelogrlićem i Milošem Timotijevićem, ali one nisu izazvale ni približno toliko pažnje kao kadrovi iz nastavka koje možete pogledati na našem sajtu, gde smo ekskluzivno objavili celu drugu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ

„Kao glumac, a pogotovu kao glumica, mnogo rizikuješ kada se na početku obnažiš. Bila sam svesna toga, a i nisam imala želju da se promovišem na taj način. Ali uloga Maje Davidović je najozbiljniji, najkompleksniji prostor za glumačko stvaralaštvo. Sada mislim da je vredelo. Prezadovoljna sam kako je sve ispalo. Što se tiče lezbo-scena, priznajem da sam se plašila, jer do samog kraja nisam znala kako će izgledati. Veoma sam zahvalna Draganu Bjelogrliću što mi je ukazao ogromno poverenje dodelivši mi ovu ulogu. Nije me sramota provokativnih scena na setu zato što smatram da je to jedna vrsta umetnosti. Nisam ni prva ni poslednja glumica koja je imala ovakve scene“, rekla je tada Berganova za medije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)