kapkejt kraljice elizabete
Foto: EPA/TOBY MELVILLE

Princeza Beatris (32), unuka britanske kraljice Elizabete II (94) imala je nekoliko puta dogovoren datum za venčanje u 2020. godini, ali svaki put ju je nešto "zeznulo'". Kada više nije htela da čeka, odlučila je da se uda 17. jula za italijanskog biznismena Edoarda Mapellija Mozija (38).

PROČITAJTE JOŠ

Venčanje je bilo tajno, što je prvo takvo venčanje u kraljevskoj porodici u poslednjih 235 godina. Nedugo nakon ceremonije ‘procurile’ su fotografije s venčanja, a na njima se moglo videti kako Beatris nosi venčanicu koja pripada kraljici. Haljina je stara više od 60 godina. Takođe, imala je i tijaru koju je njena baka nosila na svom venčanju.

Sada britanski mediji pišu kako postoji mogućnost da je princeza bila ‘prisiljena’ da nosi bakinu staru haljinu na venčanju jer je šivenje njene haljine kasnilo zbog koronavirusa. Najstariju ćerku vojvode i vojvotkinje od Jorka tako je zapravo vlastita baka spasila. Dala joj je kreaciju koju je ona nosila ranije na nekoj od posebnih ceremonija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei)

Iako je dobila pohvale jer je to učinila i tako verovatno usrećila baku, oni koji poznaju princezu i prate kraljevsku porodicu smatraju da se princeza možda nije osećala baš najbolje zbog toga.

„Venčanica joj je verovatno bila skoro gotova, ali dizajner je nije mogao dovršiti zbog raznih restrikcija oko korone. Njena baka tada joj je dala ovu lepu haljinu jer je računala da je opet u modi“,  rekla je Marlin Koenig.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar