Foto: Arhiva

Jedna od najvećih zvezda sa naših prostora, Marija Šerifović, večeras će u 19 sati održati online humanitrani koncert na muzičkoj platformi "YOUBOX", kako bi pomogla u prikupljanju novca za lečenje devojčice Minje Matić, koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Pored brojnih hitova koje će pevačica izvesti, za Minju će na Marijinom koncertu pevati i Dženan Lončarević, Džejla Ramović i Jovana Pajić, dok će za zvanični program biti zadužena Ana Mihajlovski.

PROČITAJTE JOŠ

Cela Srbija pridružila se akciji „Za Minjin život“ i svim snagama se borila za novčanu pomoć bolesnoj devojčici. Sat vremena pred koncert, pevači su se udružili, te su preko portala Nova.rs poslali snažnu poruku Minji za njeno odrzavljenje, i stavili joj do znanja da nije sama.

Pored apela za pomoć, Dženan Lončarević je snimio pesmu posvećenu devojčici koju je objavio na svoje društvene mreže. Za Nova.rs je poslao video snimak, u kojem je zapevao kako bi ohrabrio Minju i njene najbliže.

„Biće ovo srećna godina, ozdraviće naša voljena. Za Minju, svim srcem“, obratio se Lončarević u video snimku, direktno iz svog studija na Tašmajdanu.

Mlada pevačica Džejla Ramović, snimila je video u automobilu, kada je bila na putu za Beograd, i poželela Minji ozdravljenje.

„Minja, ozdravićeš i imaćes srećno detinjstvo. Svi smo uz tebe“, rekla je pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Završna reč svakako je poruka Marije Šerifović, koja je inicijator svega.

„Svaka bitka je teška, a ja sam neko ko se u najtežim situacijama bori svim srcem. Tako će biti i večeras. Minja, pobedićemo!“, poručila je pevačica devojčici, a potom se osvrnula na ozbiljnost Minjinog zdravstvenog stanja.

„Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas. Pevaću dokle god me grlo bude služilo, dakle satima, u stvari pevaću dok svi zajedno ne skupimo novac. Hajde da zajedno uradimo jednu jako lepu i važnu stvar i da večeras skupimo novac da Minja ode da se leči. Volela bih da ovo bude najkraći koncert u mom životu i da u rekordnom roku skupimo sva neophodna sredstva“, apeluje Marija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)