Potresna poruka Džejeve ćerke: Čuješ li, tata, krik mog bola

Showbiz 19. dec. 202013:38 > 14:22
Podeli:
Foto: Nova S, Instagram/marija_ramadanovski

Marija Ramadanovski ne može da preboli smrt oca Džeja, koji je u pre dve nedelje preminuo u 56. godini usled srčanog udara.

PROČITAJTE JOŠ

Džejeva mlađa ćerka ne krije svoju patnju, te je gotovo svakodnevno deli sa pratiocima na Instagramu, a danas je objavila poruku potresnog sadržaja.

„Tata, vidiš li rane moje, dok pričam sa tvojim likom? Vidiš li suze moje, dok plačem nad tvojom slikom? Vidiš li me zvezdo moja najsjajnija, kako ti je ćerka sve tužnija? Vidiš li moje snove, dok te sanjam? Vidiš li kako me ubijaju tvoja ćutanja, čuješ li krik mog bola, dok jeca ćerka tvoja? Čuješ li me, tata, mili moj, jer sa tobom je otišao i život moj“, stoji u poruci koju je Marija objavila na Instagramu.

Foto:Screenshot/Instagram/marija_ramadanovski

Podsetimo, Džej je pre dve i po godine operisao je srčani zalizak u Beču, nakon čega su mu doktori savetovali da pripazi na zdravlje, ishranu i način života.

Džej se od tada promenio, a tokom korone bio je u strogoj izolaciji kako bi se sačuvao od opakog virusa, međutim, srce ga je izdalo baš u nedelju, 6. decembra.

Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Sahranjen je u petak, 11. decembra, kada ga je na večni počinak, po njegovoj želji, ispratilo 50 violina.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar