„Briga me za pevanje, mog tate više nema“

Showbiz 14. dec. 202018:02
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Nova S

"Sve je nevažno jer njega više nema. Kad odbolujem i isplačem se za tatom, razmisliću o pevačkoj karijeri. Znam da bi on to voleo, ali trenutno mi misli nisu usmerene na tu stranu", kaže u razgovoru za Nova.rs Marija Ramadanovski, nakon što je posle Džejeve smrti u javnosti pokrenuta priča o tome da bi uskoro mogla da nastavi očevim stopama.

PROČITAJTE JOŠ

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog, pevački talenat nasledila je od oca od kog je uvek, kako je i sama rekla u nekoliko navrata, imala maksimalnu podršku. Taman kada je pomislila da krene i aktivno da se bavi muzikom, došla je i ta tužna vest. Džeja više nema…

A samo dve nedelje pre te najtužnije Nedelje, Džej je gostovao sa mlađom naslednicom u emisiji „Balkanskom ulicom“ na TV Nova S kod voditeljke Vesne Dedić, gde je sa Marijom u duetu otpevao čuveni hit „Slavija“.

Marija je muziku i pevanje zavolela uz oca, još od malih nogu, ali je s godinama odlučila da se bavi drugim poslom. Neko vreme je radila i kao vlasuljar u Narodnom pozorištu, što joj je takođe išlo od ruke, ali joj je muzika ostala u srcu. Na Džejev nagovor ona se spremala da zaplovi u muzičke vode kada se stiša situacija sa koronavirusom, ali će kako za Nova.rs kaže, sve to sada malo pričekati.

„Sada ne mogu da razmišljam o tome. Sve je nevažno jer njega više nema. Kad odbolujem i isplačem se za tatom, razmisliću o pevačkoj karijeri. Znam da bi on to voleo, ali trenutno mi misli nisu usmerene na tu stranu“, kaže Marija.

Podsetimo, Saša Matić, koji je bio blizak prijatelj Džeja Ramadanovskog, za Nova.rs, rekao je da će dati sve od sebe da Marija nastavi tamo gde je Džej stao. Ukoliko se ona odluči za pevanje, folker će se kako je obećao, maksimalno angažovati da joj pomogne.

Džej Ramadanovski Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Džej Ramadanovski preminuo je u 6. decembra, nakon posledica srčanog udara u svom stanu na Dorćolu u 56. godini života. Pevač je sahranjen u Aleji velikana na Novom groblju, a ispraćen je uz zvuke 50 violina, jecaje i pesmu „Nedelja“.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar