Džej ujedinio ulicu i estradu: Beograd peva u njegovu čast

Showbiz 16. dec. 202015:12
Podeli:
Džej Ramadanovski Foto:E-Stock_milos_rafailovic

Smrt pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je pre deset dana preminuo u 56. godini života u svom stanu na Dorćolu od posledica srčanog udara, ujedinila je Beograđane. Kako saznajemo, pevačevi prijatelji i poznanici rešili su da posle Nove godine, kada se smiri situacija vezano za koronavirus, organizuju veliki koncert u srcu Dorćola. gde će se pevati samo Džejevi hitovi. Naime, za učešće u ovoj manifestaciji, pozvane su brojne Džejeve kolege i pevači narodne muzike.

PROČITAJTE JOŠ

„Narod je tužan zbog Džejevog iznenadnog odlaska, a dokaz tome su skupovi na Dorćolu, na otvorenom. Dorćolci su došli na ideju da se napravi koncert na kojem će nastupiti brojni pevači, a plan je da se pevaju isključivo njegove pesme. Trenutno je takav događaj neizvodljiv zbog zabrane okupljanja, ali prvom prilikom kad se oslobodimo mera počeće da se radi na organizaciji“, otkriva naš izvor.

Pozvali smo Džejevog dugogodišnjeg prijatelja i klavijaturistu Zorana Jagodića Ruleta i on je potvrdio naša saznanja.

Zoran Jagodić Rule Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Čuo sam nešto o tome, ali ne zna se još ništa precizno. Svakako će biti koncert i naši prijatelji pevači će se sigurno odazvati. Međutim, zbog ove pošasti će se pričekati. Nije idealno vreme da se prave skupovi ako baš ne mora. Ima vremena, biće vremena za pevanje i igru, a naš Džej se nikada neće zaboraviti, niti ćemo mi to dozvoliti“, rekao je Rule.

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra, a sahranjen je u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice i brojnih prijatelja. To veče na Dorćolu je održan skup u njegovu čast, gde je na video bimu emitovan njegov koncert iz 1995. godine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar