(VIDEO) Palma „sestri Ceci“ čestitao Svetog Nikolu

Showbiz 19. dec. 202014:37 > 14:43
Podeli:
Foto:E-Stock

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ove godine zbog epidemije koronavirusa izostaće sa Cecine krsne slave, Svetog Nikole, gde je decenijama unazad neizostavan gost, pa joj je u zamenu poslao video čestitku. Palma se nije u poruci obratio samo Ceci. Iskoristio je priliku da i vernicima koji slave takođe čestita.

PROČITAJTE JOŠ

“Poštovani građani Srbije želim da vam čestitam najveću srpsku pravoslavnu slavu Svetog Nikolu, da slavite u zdravlju i veselju”, rekao je on na početku snimka pravo sa Rtnja.

“Ajmo da mislimo na nešto lepo, da ne pričamo svakoga dana jedno isto. Život mora da ide dalje. Ja sam danas trebao da idem na četiti slave“, rekao je Palma, pa se požalio da će mu posebno nedostajati odlazak na slavu kod Cece Ražnatović, gde je, kako kaže, gost duže od 30 godina.

“Porodici Ražnatović i mojoj sestri Ceci čestitam slavu i da sledeće godine u svojoj kući ima dva člana više. Veljku želim puno uspeha kao jednom od najboljih budućih boksera ne samo u Srbiji, već na Balkanu“, poručio je Marković.

Pošto je pored korone i Cece nešto očigledno falilo u ovoj čestitki, Palma je poručio svim građanima da iskoriste vikend i ne sede kod kuće, već da se rekreiraju.

“Vi koji nemate šta da radite danas i sutra šetajte. Ne morate da idete u planinu, šetajte pored svojih kuća“, kazao je Marković i poručio da je to jedini način da se pobedi, pa konačno zaključio:

“Mi ne smemo da padamo u depresiju. Ne može nam ništa to zlo. Puno vas pozdravljam sa planine Rtanj i želim vam sve najlepše”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar