Novi detalji iz radnog logora ozloglašene Elen Dedženeris

Showbiz 15. sep. 202012:53
Podeli:
Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedan od nekadašnjih zaposlenih kod Elene Dedženeris, izneo je nove optužbe protiv voditeljke, govoreći kako je atmosfera kod Elen bila neverovatno frustrirajuća. Kako je rekao za američke medije, ljudi su se uglavnom zadržavali tek par nedelja ili meseci, a Dedženeris ih je maltretirala bez pravog povoda.

Nekada najfinija voditeljka na svetu, poslednjih par meseci proživljava teror zbog optužbi da je godinama maltretirala svoje zaposlene.

PROČITAJTE JOŠ

Vesti o mobingu u njenom TV studiju proširile su se svetom i postale vleiki problem čak i za njenu produkcijsku kuću „WarnerMedia“, koja je pokrenula i zvaničnu istragu protiv voditeljke.

Kako se ceo slučaj dodatno rasplamsava, a javnost dobija sve više detalja u vezi navodnog problema, „Daily Mail“ u novim tekstovima donosi svedočanstva nekadašnjih zaposlenih koji tvrde da je atmosfera kod Elen bila kao da se nalaze u „radnom logoru“.

Jedan od zaposlenih ispričao je da ih je Elen kažnjavala za svaku sitnicu. Primera radi, odbila bi im od plate ukoliko pena od kafe nije bila onakva kakvu je ona zamislila tog jutra. Navodno je ostavljala „zamke“ po svojoj kancelariji – kutiju šibica ispod jastuka, kako bi proverila da li su počistili i taj deo prostorije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar