Elen Dedženeris maltretirala trudnu Maraju Keri u emisiji

Showbiz 02. sep. 202011:55
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Entertainment Tonight

U jeku optužbi o zlostavljanju na radu, koje su upućene popularnoj voditeljki Elen Dedženeris, pop zvezda Maraja Keri izašla je sa tvrdnjama da ju je Elen u svojoj emisiji terala da pije alkohol, kako bi proverila da li je pevačica trudna - nakon čega je Maraja doživela spontani pobačaj.

Naime, Maraja je gostovala kod Elen 2008. godine kada se nagađalo da je trudna, a Elen je tada, po svaku cenu, govore strani mediji, na ružan način pokušala da natera pevačicu da joj prizna da je u drugom stanju. Elen je pitala Maraju da li je da je istina da je trudna, a kako se ona samo nasmejala voditeljka je uzela bocu šampanjca i dve čaše u koje je sipala alkohol. Maraja je tada rekla da će popiti piće, jer je mislila da unutra nije alkohol.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne mogu da verujem da mi ovo radiš, Elen“, rekla je Maraja u emisiji tada.

„Nazdravićemo tome što nisi trudna, ako nisi trudna“, rekala joj je Elen, na šta se pevačica pitala: „Zašto bi nazdravljala tome?“.

Maraja je zatim rekla da joj je rano za alkohol, prislonila čašu usnama i popila mali gutljaj, pa je Elen odmah rekla: „Aha, trudna si“.

Pevačica je sada ispričala da joj je tada bilo jako neprijatno.

„Nisam bila spremna ikome išta da govorim, jer sam ubrzo nakon toga imala spontani. Ne želim sad još dodatno zakuvati situaciju, ali nikako nisam uživala u tom trenutku. Volela bih da se u tom trenutku pokazala empatija, ali šta je trebalo da uradim“, rekla je Maraja za američke medije.

Pevačica je tada bila šest meseci u braku sa komičarem Nikom Kenonom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar