Noćni život Beograda pod vizirom: Stroge mere i zabrane

Showbiz 02. sep. 202023:44 > 03. sep. 2020 00:06
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Noćni život u Beogradu tokom vanrednog stanja usled koronavirusa nije baš na zavidnom nivou. Uprkos tome što je rad u ugostiteljskim objektima otvorenog tipa produžen za dva sata, odnosno do jedan sat posle ponoći, mere predostrožnosti i dalje su na snazi.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, muzički programi na prestoničkim splavovima moraju biti završeni desetak minuta pre isteka radnog vrema, a gostima računi naplaćeni, u suprotnom sledi novčana kazna od nekoliko stotina hiljada dinara. S druge strane, hostese su dužne da na ulazu posetiocima izmere temperaturu, a isto tako i ne puste u objekat ukoliko je neko ima, bez obzira na rezervaciju. Konobari pored maski i rukavica moraju imati vizir, pa čak i oni koji su u šanku. Što se tiče gostiju, nisu pod obavezom da imaju zaštitu.

Foto: Goran Srdanov

Večeras na beogradskom splavu „Port“ zakazan je nastup Nataše Bekvalac, koja je već oko 23 sata bila na sceni. Ona radi pod smanjenim kapacitetom jer je u pomenutom objektu ograničen broj mesta, te su stolovi u razdaljini od dva metra. Pevačica čim je kročila na splav, odmah se latila mikrofona i počela da peva, bez da je prethodno sedela, kao što je ranije imala običaj.

Tokom vikenda zakazano je nekoliko nastupa u Beogradu, koji će se takođe održati pod svim merama predostrožnosti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar